Mai jos sunt toate informatiile legate de oportunitatea Betterware. Daca va decideti sa va inscrieti dupa ce studiati toate informatiile va rog sa ma contactati pentru a va invata pas cu pas tot ce aveti de facut.

Ce ar trebui sa faceti: sa va inscrieti in grupuri Facebook, sa faceti copy-paste la texte si poze, sa raspundeti la comentarii, sa trimiteti detalii, sa fiti perseverenta, sa trimiteti catalogul pe Facebook sau email cunostintelor daca doriti sa vindeti produse.Nu sunteti obligata sa vindeti PERSONAL produse ( doar daca doriti ). Puteti comanda produse pentru prieteni ( cunostinte ) din contul dvs. iar firma va expedia produsele acestora.

Produsele comercializate de catre firma BETTERWARE in sistem MLM cuprind articole de uz casnic, produse de curatare, suplimente alimentare si produse de ingrijire personala; sunt interesante, eficiente, utile si accesibile ca pret.  

Inscrierea e gratuita, nu aveti nicio obligatie.Daca nu comandati timp de un an atunci veti fi stearsa din baza de date dupa 1 an.  

Catalogul apare o data pe luna. Lunar apar produse noi.

Daca doriti sa comandati aveti reducere 23% la TOATE produsele chiar daca comanda e de valoare mica, 10 lei de exemplu.  

Fiecare produs are un anumit numar de puncte.

Taxa de transport e 17 lei pentru comenzi sub 50 puncte, intre 50 puncte-100 de puncte taxa e de 9 lei. Comenzile peste 100 de puncte beneficiaza de transport gratuit.

100 puncte = 280 lei – 300 lei. 50 puncte= 150 lei .     Plata se face la curier.Comanda vine in 4-5 zile, din Polonia , prin firma GLS, plata ramburs.

Daca faceti comenzi de 100 puncte in primele 3 luni primiti cadouri.  

Daca doriti sa va faceti echipa veti castiga intre 3% si 15% din valoarea comenzilor a celor inscrisi la dvs. in grupa.Firma plateste foarte bine daca ne construim echipa. Exemplu: Depuneti o comanda intr-o luna ( DAR nu e obligatoriu ) de 100 puncte. La fel fac si cei inscrisi la dvs. in grupa.Astfel ajungeti in luna respectiva la 2000 de puncte cu grupa.Astfel te incadrezi la 12 % reducere. 1 Punct=2.4 lei. Rezulta 2000 puncte x 2.4 lei = 4800 lei. La valoarea de 4800 lei aplicam 12% si rezulta 576 lei. Deci putem castiga 576 lei cand adunam impreuna cu grupa 2000 puncte . Chiar se merita !


Toate detaliile legate de planul de marketing le gasiti dand click de PLANUL DE MARKETING aflat in meniul siteului sau dand click AICI.

Puteti cumpara produse folosind castigul grupei: 90% din banii grupei, dvs. platiti doar 10 %. De ex: comanda dvs. e de 300 lei atunci platiti doar 30 lei.

Dupa inscriere, daca doriti, va pot trimite un catalog gratuit, prin Posta Romana.

Eu va recomand din toata inima aceasta oportunitate; nu riscati nimic, e o activitate placuta, lucrati cand puteti, fara target, fara sef.


Cand va inscrieti sa va notati nr. de membru si parola pe care o stabiliti

Apoi va rog sa ma cautati pentru a va trimite toate informatiile necesare pentru a incepe lucrul.


Date de contact:

Veres Iulia

Telefon: 0770.446.964

Email: iulia_veres@yahoo.com

Facebook: https://www.facebook.com/stefania.veres/